Okulumuz 1-A ,1-B ve 3-B Sınıflarından

Okulumuz 1-A ,1-B ve 3-B Sınıflarından "BİZİM ATÖLYE" eTwinning Projesi

Kuruculuğunu Borçka Cumhuriyet İlkokulundan Gülümser BALCİ ile  okulumuz 1/A Sınıfından Akın Erhan Balci'nın  yaptığı Bizim Atölye eTwinning Projesine okulumuz öğretmenleri 1-B sınıfından Havva KÖSE ERAKCA ve 3-B Sınıfından Harun ERAKCA katılmıştır. Projemizde farklı atölye çalışmaları ile çocukların düşünme becerilerini, el becerilerini ,resim becerileri ve ritim duygusunu geliştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler yapılacak. Bu çalışmalar ile öğrencilerimiz bir şeyler üretmenin, başarmanın tadına varacaklar. El emeği somut ürün ortaya çıkararak bunları sergileme fırsatı bulacaklar.Ayrıca scamper tekniği ile düşünme becerileri geliştirerek yaratıcı düşünecekler.Proje sonunda okul içinde ortak zamanda yapacağımız sergi ile projemiz bitmiş olacak.

17.12.2021 457

17-12-202117-12-202117-12-2021